Al gener del 2015, Carme Torrent i Quim Bigas Bassart , vam ser convidats individualment com a participants del Festival: Sosteniendo la pregunta; Que puede un cuerpo?, a La Casa Encendida, Madrid. Vam decidir aprofitar la trobada i la invitació que aquest marc ens facilitava per generar una trobada / conversa entre els dos. D’aquesta trobada, sorgeix Eclipse, la imagen siempre llega tarde. Durant alguns mesos, a causa de la distància física, vam estar generant una conversa epistolar a través de correus electrònics. Aquesta conversa ens va permetre compartir i desplegar el que més endavant va prendre cos en un material escènic que va ser mostrat públicament en el marc del Festival que va tenir lloc el maig del 2015. La trobada es desplega en diversos formats i, al llarg del projecte, sorgeixen diversos eclipses possibles, que conviden a aproximar-nos a diferents estrats del temps. Amb el desig d´aproximar-nos a diversos modes de producció que van sent rescatats i reformulats i que es dilaten en el temps. Actualment, el projecte ECLIPSE està en residència amb suport a la creació al Graner, centre de creació.

______

ECLIPSE, la _______ siempre llega tarde (ECLIPSE, the _______ always comes late) is a choreographic conversation between Quim Bigas Bassart and Carme Torrent. Through the action of conversation, binarisms become constant listening. By fostering and articulating movements around certain questions that try to give shape to what we are doing and what we are becoming.

How can we experience the impossibility of being only individuals? In our unfinished state, can we find the power of this world?

______

Creation: Quim Bigas Bassart & Carme Torrent
Residencies: Graner, centre de creació

______

quimbigas.com
carmetorrent.com