≈ 

Pensem que el diàleg amb els artistes i amb altres projectes i espais és imprescindible per construir el programa artístic d’un festival, i això més que mai es reflecteix en aquesta edició del SÂLMON<. Per això mateix, hem volgut donar veu a aquests espais amb qui dialoguem i amb qui co-participem de la cultura de la ciutat per disparar un possible debat i per preguntar-nos en veu alta certes inquietuds sobre què significa ser “espai de creació” ara i aquí. Voldríem que d’alguna manera el text de presentació en primera persona de cada espai servís al lector per intuir unes possibles línies de treball, un possible mapa de reflexions sobre les pràctiques de gestió actuals i sobre la ciutat cultural que habitem, que és el nostre context més pròxim d’actuació.

Per fer-ho hem generat aquestes 3 preguntes a mode de motor textual i en cap cas sota l’obligació d’una resposta explícita, sinó més aviat amb la il·lusió que fos engrescador per als espais a l’hora de presentar-se. Són preguntes que nosaltres mateixes ens fem a dia d’avui i que creiem pertinent respondre encara que sigui amb la brevetat que implica un programa de festival.

... COM CREEM ESPAIS CASA I NO INSTITUCIONALITZEM ELS ESPAIS? ≈ COM COMPAGINEM ELS ROLS D’AMFITRIÓ I CONVIDAT I COM IMAGINEM LA CO-CREACIÓ AMB L’ARTISTA EN UN NOU PAS CAP AL QUE S’ANOMENA AVUI EN DIA CO-GESTIÓ? ≈ COM LES NOSTRES PRÀCTIQUES CREEN VASOS COMUNICANTS I LLOCS PER COMPARTIR? ...