—06 FEB
JOÃO FIADEIRO i CAROLINA CAMPOS

Ça Va Exploser

ESTRENEM!

En diàleg entre Graner, Mercat de les Flors, La Caldera, Antic Teatre i La Poderosa.

06 Feb 20:00hLa Caldera70 min.12 €Compra entradaKit-Sâlmon<

João Fiadeiro
Formo part de la generació d’artistes que va sorgir a finals dels 80 a Portugal i va originar la Nova Dansa portuguesa. Les meves obres naveguen entre disciplines (performance, dansa, teatre), contextos (teatres, museus o in situ) i formats (coreografia, esdeveniments o conferències). Paral·lelament al meu treball com a intèrpret, coreògraf i director artístic, a la dècada dels 90 vaig practicar i vaig estudiar intensament ‘contact-improvisation’, estudi que em va portar a sistematizar la meva pròpia investigació sobre la improvisació, a la qual vaig anomenar ‘Composició en Temps Real’, una eina teorico-pràctica que recolza la creació la decisió i la col·laboració i que actualment sosté tota la meva activitat com a artista, investigador i educador.
Carolina Campos
De nacionalitat brasilera, visc a Lisboa des del 2013. Del 2007 al 2011 vaig ser intèrpret de Lia Rodrigues Cia. de Danças. Des del 2012 col·labora amb el João Fiadeiro en la formació i investigació de ‘Composició en Temps Real’, així com en la creació coreogràfica de diferents espectacles. Actualment estic cursant el programa d’estudis independents del MACBA a Barcelona. He col·laborat amb artistes nacionals i estrangers, dels quals destaco Márcia Lança, Adaline Anobile, Iván Haidar i Julian Pacomio.

______

‘Ça va exploser’ [Això explotarà] és la història d’una crisi. La crisi d’una trobada. Amb els altres, amb un mateix, amb el món. A la superfície tot sembla estar tranquil … les paraules i els gestos s’acomoden en el protocol fictici de les relacions i ocupen l’espai de la intimitat construïda. Coses i esdeveniments ocorren en les esquerdes d’aquesta ficció. Quines idees fem servir per pensar amb altres idees? Parlem la mateixa llengua? Són temps confusos. Les coses xoquen, se superposen, s’atropellen. Aquí i allà es sincronitzen, comparteixen un pla comú. Però sembla que només ho fan per confirmar la impossibilitat de continuïtat. L’eminència de l’explosió.

El títol ‘Ça va exploser’ es refereix a una de les imatges de el llibre “Ma vie va changer” (La meva vida canviarà), de Patrícia Almeida i David-Alexandre Guéniot, que serveix com a territori de referència afectiva i estructural per a la construcció d’aquesta obra.

______

Creació i interpretació: Carolina Campos i João Fiadeiro
Dramatúrgia: Leonardo Mouramateus
Disseny de llums i direcció tècnica: Leticia Skrycky
Composició sonora: Arnold Haberl
Acompanyament artístic: Daniel Pizamiglio
Producció executiva: Marta Moreira
Coproducció: Teatro do Bairro Alto, Teatro Viriato, Festival DDD
Amb el suport de: Fundação GDA
Agraïments: Estúdios Vítor Cordon, Atelier Real, La Caldera, Carine Panigaz, Amelie Panigaz Borges, Filipe Mello

null
______

Facebook
Facebook (Carolina Campos)

Privacy Preference Center