del —07 al —09 FEB
STALKERS

En diàleg Stalkers [dispositiu per a joves curadors/es] és una proposta del Festival SÂLMON<, el Sismògraf, FiraTàrrega i el Festival TNT amb la col·laboració del Teatre de L’Artesà (Ajuntament del Prat de Llobregat), el Convent de les Arts (Ajuntament d’Alcover) i l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Del 07 al 09 FebDiferents espais del festival.

Stalkers (dipostiu per a joves curadors-es) és un projecte a partir del qual 12/20 joves d’entre 18 i 25 anys interessats i/o implicats en les arts vives procedents de diferents municipis del territori català participen d’una experiència al voltant de la idea de curadoria.

Al llarg del 2019 els Stalkers han viscut de primera mà 4 festivals d’arts vives- Festival SÂLMON<, Sismògraf d’Olot, Fira Tàrrega i Festival TNT- aproximant-se a diferents temàtiques al voltant de la curadoria (curadoria artística, aspectes jurídic-administratius i producció, oficina técnica, figures de programació) i acompanyats de creadors, gestors i diferents agents del sector. Aquesta edició del SÂLMON< 2020 és la última parada abans d’iniciar el disseny de la seva propia curadoria i programació als respectius municipis.

______

Facebook

Privacy Preference Center