—08 FEB
LAS DETECTIVES

(Laia Cabrera, Marina Colomina, María García, Mariona Naudin)

Pienso casa, digo silla

En diàleg entre Graner, Mercat de les Flors, L’Antic Teatre, La Caldera i La Poderosa.

‘Las Detectives’ neix com a col·lectiu a partir d’la trobada de quatre treballadores de les arts escèniques: Mariona Naudin, María García Vera, Marina Colomina i Laia Cabrera. A partir d’aquesta primera trobada, les quatre intèrprets creen la seva primera peça: ‘Kopfkino’. Els seus projectes sorgeixen de la col·laboració i cocreació, d’un laboratori amb regles pròpies que fomenta el canvi de rols constant entre les intèrprets i del qual neix un estil propi d’escriptura orgànica i fresca. El resultat podria definir-se com una coreografia teatral o dansa dramatitzada, sent el més important la creació d’una escena essencialment viva.

______

‘Pienso casa, digo silla’ és la continuació del nostre últim treball conjunt Kopfkino, on encarnàvem cossos cinematogràfics femenins per qüestionar la influència de la ficció en la construcció de la nostra identitat.

A ‘Pienso casa, digo silla’ el treball de la companyia gira al voltant del potencial de la fe i de l’entrega total per tal de disparar la ment de l’espectador.En aquesta ocasió es centren en les experiències de les visionàries de l’Edat Mitjana per confrontar-se amb el que significa la creença en el nostre món dessacralitzat. Què és l’experiència visionaria i com es podria traduir en el món contemporani? En aquesta era de les imatges mortes, quin valor té la imaginació?

______

Cocreació: Marina Colomina, María García Vera, Mariona Naudin, Amaranta Velarde, Sofia Asencio.
Amb la col·laboració de Laia Cabrera.
Dramatúrgia: Sofia Asencio.
Interpretació: María García Vera, Mariona Naudin i Laia Cabrera.
Disseny de llums: Dani Miracle.
Disseny de so: Pablo Scvarzstein.
Fotografia: Anna Fàbrega
Retoc fotogràfic: Marina Colomina

______

lasdetective.com
Instagram @las._.detectivas_

Privacy Preference Center