—08 FEB
XAVIER MANUBENS SAMSÓ

De què estàvem parlant?

En diàleg amb La Caldera.

08 Feb 15:00hLa Caldera90 min.

Xavier Manubens Samsó (1989, Barcelona). Artista escènic i performer. Cursa Màster en Pràctica escènica i Cultura Visual al Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía sota la direcció del grup ARTEA. Les seves pràctiques aborden els processos de transició i transformació, les relacions invisibles entre cos i objecte, la productció d’espais i atmosferes ambigües i tot allò que es troba entremig de les coses. Entén la coreografia des d’un punt de vista situat: tota realitat visible és manipulable. Treballa com a performer i assistent coreogràfic i desenvolupa els seus projectes de creació en solitari des de 2015. Forma part del col·lectiu MisiónDivina i és artista associat a La Poderosa. Es forma en Teatre Experimental i Dansa Contemporània entre Madrid, Barcelona i Àmsterdam.

______

Aquesta proposta / dispositiu és una invitació a les formes sensibles -una selecció de les meves treballs- que m’han travessat durant els últims cinc anys, posant en diàleg pràctiques de diferent naturalesa.

Accions que de cop i volta conformen un ecosistema híbrid. Una relació coreogràfica d’accions que desplaça qualsevol intent de significació.

Aquesta presentació es construeix a través d’una metodologia Trans, literalment travessar diferents qüestions de manera simultània i amb una perspectiva formal i ambigua.

Una conversa impossible és aquest intent de comunicació entre coses que no estaven previstes per estar juntes.

______

Creació: Xavier Manubens.
Suport Escenogràfic: Giacomo Patrini i Itxaso Corral.
Suport tècnic: Sofía Matori.
Suport videogràfic: Teresa Manubens.
Amb el suport de La Caldera i El Graner.
Agraïments: Carolina Campos, Matías Daporta, Ignacio de Antonio Antón i #FF90.

______

xaviermanubens.com
Facebook
Instagram @xaviermanubens
Twitter @xaviermanubens

Privacy Preference Center