—14 FEB
NAVE

NAVE

Dirigit a artistes, gestors, productors i programadors que vulguin indagar en formes de procedir al voltant de les instàncies de creació.

14 Feb de 18:30h a 19:30hSala SG - Mercat de les FlorsGratuïtInscripció a:festival@salmon-dance.com

NAVE és un centre de creació i residència que té com a missió acompanyar, col·laborar i nodrir els processos de creació i investigació de les Arts Vives -dansa, performance, música, teatre i tots els seus encreuaments imaginables-, obrint diàlegs amb altres disciplines.
Si bé, l’àmbit que treballa NAVE està relacionat amb el cos, la dansa i les Arts Vives, avui la seva tasca es creua amb diferents disciplines. Molts projectes provenen de les arts visuals, de la música o les arts escèniques. És per això que la idea és obrir la dimensió de les residències més enllà del que disciplinar i pensar en lògiques que permetin establir formes d’acompanyament de creació, investigació i producció.

______

“Espais de Residència: Com acompanyar processos de creació des de la producció, la tècnica i la comunicació? “

L’equip de coordinació, tècnica, producció i comunicació de NAVE realitzarà una xerrada sobre els diferents camps d’acompanyament que realitza entorn dels processos creatius en el marc de les residències de creació i residències tècniques. Amb el Graner, recorrerem la diversitat en els contextos de creació i les similituds en les necessitats de la comunitat artística a l’hora d’emprendre un procés de creació i investigació artística. A més NAVE presentarà en exclusiva el seu projecte NAVE TV.

______

Viatge recolzat per Ventanilla Abierta. MINCAP

______

nave.io
Facebook
Instagram @centronave

Privacy Preference Center