—15 FEB
LAS BAJAS PASIONES & ELANDORPHIUM

Lo Bello en lo Siniestro

ESTRENEM!
Aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica

Las Bajas Pasiones i Elandorphium presenten la Performance ‘Lo Bello en lo Siniestro’. El grup de música electrònica i rap queer LAS BAJAS PASIONES s’uneix a l’artista ELANDORPHIUM per cocrear un espectacle diferent, on poder sentir les cançons d’aquest grup amb un altre cos, sense abandonar l’esperit festiu, rebel i descarat de la banda.

La performance ‘Lo Bello en lo Siniestro’ ve a invocar al nostre ‘bitxo raro’, la nostra dissidència, allò pel que hem patit des petitxs, i que ha degenerat en una particular manera d’habitar el món.

Una lluita, radicada en contextos poc afins, on hem après a acariciar la nostra monstruositat per poder brillar i sentir-nos a gust amb nosaltres mateixes, on conjurem en col·lectiu amb altres monstrues, florint i transformant-nos en éssers de vegades sinistres, a vegades bonics, però en definitiva espectaculars i meravellosos.

D’aquesta manera ‘Lo Bello en lo Siniestro’ desferma l’ira i la ràbia davant la normalitat proposant una actuació de criatures paranormals que desafiarà als que volen fer-nos tornar a l’armari amb una rotunda i radical festa aquelarre de cossos dissidents.

Mitjançant el so de Las Bajas Pasiones el cos polític d’Elandorphium i les nostres aliades Norma Mor, Ruben Heras, i Alfred Martínez començarà el festí, esteu totes convidades a la dansa.

______

Idea i direcció: Las Bajas Pasiones i Elandorphium.
Performers: Elandorphium, Alfred Martínez, Norma Mor, Ruben de Flamenco Queer
Música en directe: Las Bajas Pasiones.

______

lasbajaspasiones.com
Facebook
Instagram @lasbajaspasiones

Privacy Preference Center