—30 GEN i —02 FEB
FELIX BLUME / DANIEL GODÍNEZ NÍVON

IMÁGENES SONORAS: Félix Blume y Ràdio ZZ

ESTRENEM!

En diàleg amb Zumzeig Cinecooperativa.

Projecció 30 Gen 19:00hZumzeig3 € en taquilla / 90 min. Instal·lació 02 FebBacanal SÂLMON< Fabra i Coats- Fàbrica de creació

Félix Blume (Narbona, França, 1984)
Tinc una formació d’enginyer d’àudio per cinema i treballo com a tècnic de so des de fa més de 10 anys. De forma paral·lela, desenvolupo un treball personal com a artista sonor en el qual faig servir el so com a matèria primera per a peces sonores, instal·lacions, escultures, accions i vídeos. El meu procés sol ser col·laboratiu, treballant amb grups de persones específiques, partint del fet sonor per convidar a l’escolta. He participat en festivals i exposicions internacionals com LOOP Bcn, CCCB, Tsonami Art Sonor, Fonoteca Nacional Mèxic, CTM Berlín, Belluard, Arts Santa Mònica, Thailand Biennale i Berlinale, entre d’altres.
Daniel Godínez Nivón (Ciutat de Mèxic, 1985)
Sóc descendent d’una comunitat zapoteca migrant a la Ciutat de Mèxic, al llarg de la meva vida he après sobre diverses formes de col·laboració i treball col·lectiu que s’inspiren en l’afecte i una economia del do. A través de la meva obra exploro el ‘tequio’ (forma tradicional d’organització comunitària, que consisteix en el treball gratuïtament per al benefici col·lectiu) com a sistema d’organització social i l’assemblea com a eina de composició artística. Fruits d’aquesta investigació han estat presentats al MUAC, Museu d’Art Contemporani de Mèxic, VanAbbe Museum a Holanda i el Center for Contemporary Arts CCA a Glasgow.
Ràdio ZZ és un projecte de web ràdio del cinema cooperatiu Zumzeig.
Aquesta plataforma digital es presenta com la vessant sonora de la sala de cinema, com una plataforma que proposa un cinema per a les orelles amb la mateixa exigència de qualitat, innovació, experimentació i amb una perspectiva feminista integrada de forma transversal.

______

Félix Blume és tècnic de so i artista sonor, i ens presenta 3 dels seus treballs, una invitació a l’escolta. La instal·lació sonora ‘Coro Informal’ es va realitzar a la ciutat de Mèxic en col·laboració amb Daniel Godínez Nívon. En formen part 10 capsetes de fusta que contenen cadascuna el crit i la il·lustració d’un venedor ambulant. El visitant pot obrir i tancar cada capseta per mirar el seu dibuix, i alliberar el so que conté, decidint el nombre de veus que componen aquest cor.

‘Curupira, criatura de bosc’ és un documental que ens porta a la recerca d’un ésser de la selva amazònica, al nord del Brasil: una reflexió sobre els mites i els seus llocs al món contemporani, un thriller sonor enmig de la jungla.

‘Son Seul / Wildtrack’ és una sèrie de vídeos molt curts, enfocats en el so, en el qual el punt de vista i punt d’escolta estan separats. Amb una filmació gravant sons, es crea també una imatge, que pot ser absurda, poètica o burlesca.

______

felixblume.com
Facebook
Twitter @felixblume
freesound.org/people/felix.blume
odcasts.apple.com/fr/podcast/felix-blume

Privacy Preference Center