del —30 GEN al —16 FEB
FERNANDO GANDASEGUI, JAVI CRUZ ET AL.

BAR YOLA

En diàleg amb Graner.

Programa obert a qualsevol persona relacionada amb la pedagogia i interessada en els llenguatges propis de les arts vives.
* El programa es desenvoluparà en castellà.

Del 30 Gen al 16 FebDiferents espais del festival Diferents horaris25 € / + info:amiquel@granerbcn.catCompra entrada

Javier Cruz: Javier Cruz: Treballo en projectes relacionats amb el dibuix, el fet escènic, feines de paleta i les potències performatives lligades a l’oralitat i altres textualitats, sovint desembocant en el disseny de situacions. He treballat individualment o des dels col·lectius Elgatoconmoscas i PLAYdramaturgia, habitualment com a artista, eventualment com a comissari o docent. He format part de l’equip de programació de Teatre Pradillo i actualment en del festival Bosque R.E.A.L.. En els últims anys he col·laborat amb les artistes Cris Blanco, María Jerez, Nyamnyam i Cuqui Jerez.
Fernando Gandasegui: Passejo entre la creació, el comissariat, la investigació, la crítica i la pedagogia en arts vives i visuals. Vaig formar part de l’equip de programació de Teatre Pradillo i del col·lectiu PLAYdramaturgia. Actualment coordino la plataforma web o lliure comunitat d’arts escèniques Teatron.

______

Bar Yola és un bar, entre altres coses. Un que es troba davant d’un teatre on hem anat sempre abans i després de veure alguna obra, allà diluïm l’ansietat produïda pel que veurem o comentem què acabem de veure. També és un programa que proposa el transvasament d’eines escèniques a contextos educatius adscrit al Festival SÂLMON<. Si en l’edició anterior ens situàvem a la barra, el 2020 entrem fins a la cuina del Bar. A través de diferents sessions de treball participarem d’alguns dels processos de creació que esdevenen en les obres programades, així com en la seva dissolució en els ulls, en la memòria i en la vida. Però, sobretot, posarem de nou el focus en les similituds entre la caixa negra i l’aula, el fet escènic i la naturalesa de l’aprenentatge, el que poden donar-se entre elles, la proximitat que han que tingut sempre. Bar Yola torna a obrir i aquí hi trobem en Fer i en Javi, com sempre, i aquesta vegada amb més col·legues.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA
______

javiercruz.net
Instagram @12javieres
Twitter @12javieres
tea-tron.com/fernandogandasegui/blog
tea-tron.com/playdramaturgia/blog/playdramaturgia
Instagram @fernandogandasegui

Privacy Preference Center