del —31 GEN al —02 FEB
PERMEA

Programa experimental de Mediació i Educació a través de l’Art

En diàleg amb εξέδρα de Jordi Ferreiro i Lluís Alexandre.

Del 31 Gen al 02 FebDiferents espais del festival

La 8a edició del SÂLMON< acull el Máster PERMEA, Programa Experimental en Mediació i Educació a través de l’Art del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) i la Universitat de València.

PERMEA transitarà diferents accions del Festival i establirà diàleg amb propostes com la instal·lació d’Álex Peña en el marc de l’exposició εξέδρα de Jordi Ferreiro i Lluís Alexandre, la trobada laboratori Bar Yola al voltant de la relació entre pedagogia i arts vives o la Bacanal, entre d’altres.

El Programa Experimental en Mediació i Educació a través de l’Art PERMEA és un programa de formació que aborda de manera holística i experimental els sabers involucrats en la creació de projectes de mediació artística, tant en els espais institucionals de l’art i l’educació com en altres contextos socials, des d’una perspectiva crítica, generadora i empoderadora, amb capacitat d’agència i emancipació.

PERMEA es situa en la institució mateixa i és entés com un dispositiu formatiu i de producció cultural alhora. El seu desenvolupament repensarà des de l’educatiu les pròpies pràctiques institucionals del Consorci a través de les diferents matèries d’un programa d’estudis que oferirà als estudiants eines per a dur a terme processos de mediació i educació a través de l’art, de manera reflexiva i investigadora però també projectual i situada en realitats concretes.

______

consorcimuseus.gva.es/programa-permea-es

Privacy Preference Center