“Agost Produccions som una gent que ens agrada el teatre, sobre tot (o fins i tot “només”) si és per poder-ne parlar després al bar, al hall, entre cerveses i amics, i amb altres espectadors i artistes que anem coneixent cada dia. El nostre últim projecte (Dramatúrgies del debat) tracta precisament d’això, d’instituir un espai còmode i amb més producció de significat que el que succeeix en el format habitual dels col·loquis postfunció, perquè tingui lloc realment l’acció dels espectadors, que comença durant i, sobretot, després de l’espectacle.”
>

Explica’m el que has vist > Fes-me el que has vist > Escriu-me el que has vist

#FFSâlmon és una proposta per a joves entre 18 i 24 anys durant el mes de febrer que combina, l’assistència en grup a una selecció d’espectacles del Festival SÂLMON<, l’assistència a assaigs d’algunes obres que es veuran i una invitació a menjar una paella amb artistes i púbdlic que es farà a la Fabra i Coats- Fàbrica de Creació, entre altres accions. Al final, es convida als joves participants a realitzar una sèrie de pràctiques artístiques com a “resposta” a l’experiència viscuda. Què tens a dir, a fer i a escriure sobre el que has vist?

La selecció d’espectacles del Festival SÂLMON< és: Y los huesos hablaron (Societat Doctor Alonso), Pelucas en la Niebla (Cris Banco) i M.C.: Las historias naturales (El Conde de Torrefiel)

Pots consultar els espectacles seleccionats, el calendari de sessions i inscriure’t aquí
Activitat gratuïta. Reserva la teva plaça abans de l’1 de febrer.
Si tens dubtes o vols més informació, pots escriure’ns a info@agostproduccions.com

______

Taller per a joves d’entre 18 i 24 anys
Acompanyament artístic: Cris Celada
Convocats i acompanyats per: Agost Produccions

______

agostproduccions.com