Ballarí i coreògraf espanyol, movent-me entre Barcelona i Brussel·les. L’exploració i la traducció d’estructures musicals i composicions en la coreografia i la invitació a l’espectador a percebre i escoltar les obres proposades se situa al cor del meu treball coreogràfic. Sota el nom de la companyia ACME (amb Marcus Baldemar, Federica Portello, Mireia de Querol, i Zoltán Vakulya), portem a terme diversos projectes artístics, tant educatius com per escena.

______

Dos ballarins es pregunten què és el flamenc, com funciona aquesta llengua no escrita que es basa alhora en la música i la dansa. I s’ho demanen a través dels seus cossos i les seves veus. El duo UnDosTresUnDos s’endinsa i trenca el flamenc, fent-ne una dissecció i examinant cada aspecte de la seva màgia singular. Una deconstrucció del flamenc que parteix de la tradició per cercar un llenguatge propi i original.

______

UnDosTresUnDos és una peça dirigida per Albert Quesada, que també l’interpreta i en signa la coreografia juntament amb Zoltán Vakulya. El disseny de so és del mateix Albert Quesada i el disseny de llums és d’en Bert Van Dijck. La música que sentim a la peça és de Sabicas, d’en Miguel Poveda, en Manolo Caracol i en Camarón de la Isla. El vestuari l’ha dissenyat la Sofie Durnez, l’ajudantia musical és d’en Juan Carlos Lérida i l’assistència coreogràfica de la Petra Söör i en Leo Castro. La producció de la peça és del mateix Albert Quesada-Klein Verzet vzw.

UnDosTresUnDos és una coproducció de Charleroi Danses, CCNR, Vooruit in the frame of the European Network DNA (Departures and Arrivals) / Co-funded by the Creative Europe Program of the European Union, compta amb el suport de SACD, la Vlaamse Gemeenschapscommissie, Culture Programme of the European Union, Koning Boudewijn Stichting i la col·laboració de PACT Zollverein, Kaaitheater, TAKT/Provinciaal Domein Dommelhof, STUK, el Graner i L’animal a l’esquena.

______

www.acmearts.xyz