Montse Roig > La fascinació i la força amb què els infants viuen cada instant em captiva. He format part del projecte educatiu del Mercat de les Flors durant tres anys, anant a escoles bressol a ballar amb els més petits. Amb Blink Flash Duncan hem traduït aquesta experiència al teatre. En el moviment hi busco el punt on conflueixen el sentit i la forma, on l’intèrpret queda nu i esdevé clown i superheroi alhora. La Marina hi ha posat el sentiment i la tècnica i en Joan tant el sentit, com el sentit de l’humor.

______

Blink Flash Duncan és una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats per l’espai escènic. Cada objecte guarda una experiència vital en relació amb una emoció, un color i una música. Busquem despertar l’imaginari emocional dels més petits, per donar-li un ventall de formes, ritmes, qualitats i dinàmiques. Us direm un últim secret: aquests sis objectes guarden sis experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat i cap a la il·lusió.

______

Creació i interpretació: Montse Roig
Coreografia: Marina Cardona i Montse Roig
Dramatúrgia: Joan Casas
Música original: Aida Oset
Espai sonor: Aida Oset i Toti Arimany
Disseny d’escenografia: Maria Alejandre
Construcció d’escenografia i accessoris: Maria Alejandre i Quico Sànchez
Il·luminació: Marc Lleixa
Vídeo: Sílvia Isach
Vestuari: Miranda Méndez
Producció: Caroline Giffard

______