El diàleg que s’estableix enguany entre el Festival SÂLMON< i la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació passa per la possibilitat, d’una banda, d’eixamplar els límits geogràfics del festival i, de l’altra, d’establir una relació bilateral entre els residents de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i els residents del Graner. Anem a Fabra i Coats – Fabrica de Creació com quan vas a visitar algú a ca seva i el dia s’allarga i les hores van passant. Per a nosaltres és important donar visibilitat als processos dels residents d’ambdós espais i també crear contextos de creació que puguin ser motors de trobades interdisciplinàries… o de bacanals.

______

La suma de les parts no fa el tot. Una orgia és més que els seus cossos.

Artistes residents de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, del Graner i del Festival SÂLMON< compartim un espai i una paella. Busquem una experiència comuna amb el públic, amb una paella com a eix vertebrador (cuinar, menjar i fer el ressopó).

Una trobada on poder fondre’ns en un comú i on només es pugui acabar ballant i cantant a l’aire. Una recerca d’un TOT que ens permeti anar més enllà de les parts.

Amb les intervencions de Za!, Gerardo Rosero, Piña i Pedra, Bárbara Sánchez i Jaime Conde-Salazar, Sònia Gómez i Astrio, Laila Tafur, Blood Quartet, Vértebro, María Jerez, Natalia Carminatti, Anna Irina, María Siebald i molt més…

Comissariat pel col·lectiu Compartir Dona Gustet i el Festival SÂLMON<.

Bacanal SÂLMON< forma part de Laboratori Paellero: la paella com a un punt de trobada on es genera un comú, un espai escènic sense escena, un ritual que renova la seva litúrgia cada vegada que succeeix. La base és sempre la mateixa: asseure’s al voltant d’una paella mentre es cuina i viure el moment. De vegades no hi ha artistes i d’altres no hi ha públic. La majoria de vegades són el mateix. La paella com a eina d’investigació social i escènica. Per nosaltres és un referent la manera de viure el cant i la paraula d’abans de la industrialització de la cultura.

______

Paella, accions, música i vida, la d’abans i la d’ara. Des del Festival SÂLMON< anem a passar el dia a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Entrada gratuïta, el plat de paella però val 5€, reserva’l o et quedaràs sense: http://bit.ly/2Ft2Pmn >>> PAELLA – RITUAL 12:30h -16h

CUINAREM I COMPARTIREM AL VOLTANT D’UNA PAELLA AMB LES INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES DE:
Vér Te Bro, Za!, Blood Quartet i Laila Tafur, Gerardo Rosero, Maria Siebald, Anna Irina, i Natalia Carminati.

>>> MIGDIADA COL·LECTIVA

>>> POSTPAELLA 17:00h – 20:30h

Bárbara Sánchez i Jaime Conde-Salazar Pérez: Electrohumor
Maria Jose Siebald: Trasunto #2
Piña i Pedra: Piña Pedra Columna
GERARDO ROSERO: Hilando Fino
Maria Jerez: Alma de Rímel
Sonia Gómez Vicente i Astrio: A Vore

>>> RESSOPÓ 20:30h – 23:30h

dublab.es djs