My works are fresh, as well as hard-core, but most importantly communicate directly. I don’t attempt to create my own language of movement, but form and reuse existing idioms, placing them in different contexts so that new ideas arise. The human being is central to my work. 

______

Vuit ballarins en escena que sucumbeixen a un acte físic: el salt. Un esgotament repetitiu que demostrarà que els ballarins no són altra cosa que artistes al servei de… sí, de què exactament? Després de concebre uns quants solos de caràcter més aviat compromès però alhora insolent sobre la bellesa del cos imperfecte, Jan Martens ha creat una peça totalment diferent: un espectacle crític sobre la fina línia que separa l’art i l’engany.

______

Aquesta creació d’en Jan Martens compta amb els intèrprets Cherish Menzo, Nelle Hens, Piet Defrancq, Kimmy Ligtvoet, Steven Michel, Julien Josse, Laura Vanborm, Naomi Gibson i/o Morgane Ribbens, Ilse Ghekiere, Victor Dumont, Connor Schumacher. El disseny de la il·luminació el signa en Jan Fedinger i de la dramatúrgia se n’ha encarregat la Renné Copraji . En Michel Spang n’és el tècnic i la producció és d’ICKamsterdam. Així mateix, la peça compta amb la coproducció de Frascati Producties, SPRING performing arts festival, DansBrabant, La Briqueterie CDC du Val-de-Marne, tanzhaus nrw i TAKT Dommelhof i amb el suport de workspacebrussels i wp zimmer, a partir de l’abril de 2014. De les vendes internacionals se n’encarrega la Line Rousseau, A Propic i compta també amb el suport financer Govern flamenc i el Fons per a les Arts Escèniques dels Països Baixos.

______

janmartens.com