En este cuarto proyecto coreográfico conjunto seguimos interesados en investigar sobre el lenguaje y las convenciones, y reflexionamos sobre el tema de la autoría, si bien Grand Applause supone un giro porque es la primera vez que hemos abierto la puerta de nuestro estudio a influencias y colaboraciones externas.

______

L’espai no és innocent:
Grand Applause proposa una translació d’un format expositiu a un format performatiu. És un projecte curatorial; una coreografia que recorre una arquitectura virtual d’escala 1/1 basada en la ficció de l’òpera Carmen de Bizet i posa en diàleg el treball de tres artistes: Norberto Llopis en el paper de “Carmen”, Luis Úrculo en el paper de “Don José” i Bernhard Wilhelm com a “El torero Escamillo”.

______

Aquesta proposta compta amb l’obra de Norberto Llopis, Luis Úrculo i Bernhard Wilhelm, amb els curadors i performers Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, amb la direcció de La Dirección, amb la tramoista Almudena Sancho. L’assistència tècnica és de Carmelo Fernández i està produïda per Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol amb la col·laboració del Graner/SÂLMON< Festival, del Museo Universitario del Chopo, d’Estiu en Obres i de Las Naves Espai d’Innovació i Creació.

També compta amb el suport de les Beques a la Recerca i la Creació en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i el pensament de la Generalitat de Catalunya.

______

montdedutor.com