del —30 GEN al —16 FEB
MEDIACIÓ I ACTIVITATS PROFESIONALS

En diàleg entre Graner, Mercat de les Flors, L’Antic Teatre, La Caldera i La Poderosa.

Durant tot el FestivalDiferents espais del Festival

La mediació, clau per al desenvolupament d’un nou model d’institució cultural per al segle XXI.
El Festival SÂLMON< genera un ampli context de programació per a professionals on el concepte de mediació adquireix una especial rellevància. La mediació genera espais de confiança per a una amplitud diversa d’agents, un context relacional de mobilitat i flux on la matèria artística pot ser compartida, analitzada, estudiada i expandida des de diferents punts de vista, complementaris i constructius.

______

En aquest sentit, hi ha diferents activitats que es distribueixen al llarg de el programa:

– Les jornades de mediació entre artistes i educadors dels projectes PERMEA i BARYOLA s’obren a la participació de programadors interessats en l’aplicació de metodologies d’educació en les seves programacions.

– Es donarà continuïtat i s’obrirà a diferents professionals interessats els projectes d’edicions anteriors PRO365, destinat a programadors locals i STALKERS, projecte vinculat a nous curadors d’àmbit escènic.

– El laboratori de composició a temps real per a gestors culturals impartit per Joao Fiadeiro que tindrà lloc de l’27 a l’30 de gener.

– EL 7 de febrer tindrem el “Basar obert #2 – Models d’organització en la gestió de les arts escèniques” al Mercat de les Flors [organitzat pel Graner i coordinat per Aguablanda, en diàleg amb Elclimamola] per posar de manifest la necessitat de desenvolupar nous models organitzatius, més sostenibles, horitzontals, així com mètodes de col·laboració en les arts escèniques que reflecteixin la naturalesa de la comunitat artística i permetin la desconnexió de les lògiques heretades.

– El 8 i 9 de febrer a La Caldera tindrem unes jornades de trobada per a professionals del sector creatiu, artistes, programadors i altres tipus d’agents, per compartir processos de creació i pràctiques des de múltiples punts de vista, i des de diferents òptiques territorials que inclouen allò local , l’àmbit estatal i també internacional.

– De 10 a el 16 de febrer una bateria de xerrades i laboratoris sobre el context de creació emergent a Sud-amèrica, a partir de les experiències de el projecte cultural NAVE de Xile.

______

Aquestes activitats són un espai metodològic viu i s’aniran adaptant a l’evolució dels projectes i als interessos dels diferents professionals implicats. L’objectiu és generar coneixement compartit que potenciï la mobilitat de continguts i pràctiques a curt i també llarg termini, establint canals de informació i llaços estables de confiança que permetin la col·laboració, tant a nivell local com internacional.

______

Privacy Preference Center