>>> Aforament complet

Amb aquest Atelier dirigit a professionals de les arts escèniques i organitzat en el marc de les activitats d’EDN (European Dancehouse Network) amb el suport del programa Europa Creativa, desenvoluparà dins el festival un espai de diàleg, reflexió i creació de continguts al voltant del tema: artistes i estructures, com ens transformem?

El programa s’ estructura en dos diez: un primer dia comissariat pel Mercat de les Flors, s’ articula a partir d’ aquestes tres preguntes: Quin és el rol de l’ artista dins la institució? Com és aquest diàleg? Com ens transformem? I un segon dia comissariat pel grup d’ investigació del projecte PEA (Aimar Pérez Galí, Bárbara Sánchez, Societat Doctor Alonso, El Conde de Torrefiel, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Jaime Conde-Salazar, Eduardo Bonito, Elena Carmona i Cristina Alonso), al voltant de la innovació en la pedagogia artística, vinculat a la creació de l’ADAV (Acadèmia Deslocalitzada d’ Arts Vives), atravessada per la construcció d’ una nova oficina tècnica administrativa des d’ una lògica d’economia 4D.

Comptarem amb la participació d’ Isidro López Aparicio de Liberus Artium Universitas (Madrid), Selina Blasco i Lila Insúa de Programas sin créditos(Madrid), entre d’altres participants per confirmar. La llengua vehicular de l’ Atelier serà l’ anglès.

EDN és una xarxa de confiança i col·laboració entre 37 cases de dansa de 22 països europeus que comparteixen una visió comuna sobre el desenvolupament internacional de l’art de la dansa. Les cases de dansa disposen d’instal·lacions per a la producció, la investigació i la presentació de la dansa, sistemes de suport als coreògrafs i ballarins professionals i tenen una gestió artística independent. De manera paral·lela al seu programa anual organitzen activitats formatives, educatives i de formació i tenen un compromís continu amb la dansa i les matèries relacionades localment i internacional. Tot mantenint individualitats i diferències així com treballant horitzontalment en mètodes i pràctiques, els membres col·laboren per promoure la idea d’una Europa diversa, assegurar un futur sostenible per al sector de la dansa i enfortir la seva rellevància.

PEA (Programa d’Expansió Artística) és un projecte d’investigació del Graner que compta amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

ednetwork.eu
granerbcn.cat/pea