Al gener del 2015, Carme Torrent i Quim Bigas Bassart , vam ser convidats individualment com a participants del Festival: Sosteniendo la pregunta; Que puede un cuerpo?, a La Casa Encendida, Madrid. Vam decidir aprofitar la trobada i la invitació que aquest marc ens facilitava per generar una trobada / conversa entre els dos. D’aquesta trobada, sorgeix Eclipse, la imagen siempre llega tarde. Durant alguns mesos, a causa de la distància física, vam estar generant una conversa epistolar a través de correus electrònics. Aquesta conversa ens va permetre compartir i desplegar el que més endavant va prendre cos en un material escènic que va ser mostrat públicament en el marc del Festival que va tenir lloc el maig del 2015. La trobada es desplega en diversos formats i, al llarg del projecte, sorgeixen diversos eclipses possibles, que conviden a aproximar-nos a diferents estrats del temps. Amb el desig d´aproximar-nos a diversos modes de producció que van sent rescatats i reformulats i que es dilaten en el temps. Actualment, el projecte ECLIPSE està en residència amb suport a la creació al Graner, centre de creació.

______

ECLIPSE, la _______ siempre llega tarde és una conversa coreogràfica entre Quim Bigas Bassart i Carme Torrent. A través de l’acció de conversar, els binarismes es converteixen en una escolta constant. Així es potencien i articulen moviments al voltant de certes preguntes, que busquen seguir donant cos a allò que estem fent i allò que estem esdevenint.

Com podem fer una experiència de la impossibilitat de ser només individus? En la nostra no finalització trobem la potència d´aquest món?

______

Creació : Quim Bigas Bassart i Carme Torrent
En residència al Graner, centre de creació, Barcelona

______

quimbigas.com
carmetorrent.com

QUIM BIGAS I CARME TORRENT
—8 FEB

Eclipse, la ______ siempre llega tarde

En diàleg amb la Fundació Joan Miró


Dj—8 Feb - accés lliure de 16h a19h Fundació Joan Miró3 horesGratuït