(Anarchy la fem la Sofia Asencio i en Tomàs Aragay juntament amb la Semolina Tomic i Gabriel Paré.)
(La societat Doctor Alonso som La Sofia Asencio i El Tomàs Aragay, CUBE són Maria de la Cámara i Gabriel Paré i Semolina Tomic és Semolina Tomic.)
(Semolina Tòmic està a escena i Semolina Tòmic dirigeix l’Antic Teatre.)
(Maria de la Cámara treballa amb Gabriel Paré.)
(Sofia Asencio viu a Pontós i Tomas Aragay també viu a Pontós.)
(Gabriel Paré viu a Agullana.)
(Maria de la Cámara viu a Can Genís (Agullana).)
(Pontós I Agullana estan a l’Empordà.)
(Semolina Tomic viu a Barcelona.)(Barcelona (província de Barcelona).)

Anarchy la fem la Sofia Asencio i en Tomàs Aragay juntament amb la Semolina Tomic I Gabriel Paré?
La Societat Doctor Alonso som La Sofia Asencio i El Tomàs Aragay?
CUBE són Maria de la Cámara i Gabriel Paré?
Semolina Tomic és Semolina Tomic?
Semolina Tomic està a escena i Semolina Tomic dirigeix l’Antic Teatre?
Maria de la Cámara treballa amb Gabriel Paré?
Sofia Asencio viu a Pontós i Tomàs Aragay també viu a Pontós?
Gabriel Paré viu a Agullana?
Maria de la Cámara viu a Can Genís (Agullana)?
Pontós i Agullana estan a l’Empordà?
Semolina Tomic viu a Barcelona? Barcelona? Província de Barcelona?

Анархия сделать София Асенсио и Томас Aragay манную крупу Tomic вместе с Габриэлем и отца. Общество доктор Алонсо София Asencio Thomas And The Aragay, CUBE Мария Камара и Габриэль отец и манная Манная Томич Томич есть. Манная Томич сцена I Манная Томич направляет Старый театр. Мария Камара Габриэль работает с родителями. София Asencio жить в Понта и Томаш Aragay также живут в Понта. Габриэль Паре живет в Агульяна. Мария Камара жизнь может гениев (Агульяна). Понт И Агульяна являются Эмпорда. Манная Томич живут в Барселоне. Барселона, Барселона провинции.

______

Anarchy és un experiment entre el kaos i l’ordre.

Evidentment l’experiència no és innòcua i és molt complexa, es podria resumir en “si vols silenci has de treballar-t’ho”, o “fes el que vulguis”. Aquesta presa de poder no és gens senzilla.
 Un des de que neix està lligat a les seves circumstàncies i depèn dels altres per ja des de la infància aconseguir coses tan vitals com l’aliment o la calor.
Nosaltres (SDA) depenem del públic i també dels teatres i també dels governs per fer funcionar les nostres obres. Això, que és una interdependència social, no converteix ni al públic ni als teatres ni als governs en els nostres amos. El problema del govern és que està fet per manar, per administrar i per regir les nostres accions. 
L’art és el mitjà homogeni on poder experimentar o reproduir certs estats, certes suposicions. En definitiva, on poder cagar-la.

Ens agradaria portar aquesta peça a l’esperit del live-art, on l’experimentació és el fet essencial, no com un acte estètic sinó com un fet constitutiu de l’obra, de l’acte d’anar al teatre. El públic té la paraula, té el soroll i té el silenci. Cada acció és responsable. Mitjançant el so es manifesta que l’absència de so i l’absència d’acció també és una decisió pròpia.

______

Sofia Asencio dirigeix Anarchy, que compta amb la dramatúrgia d’en Tomàs Aragay i creació i la interpretació de la Semolina Tomic. La il·luminació i l’espai escènic són de CUBE i l’espai sonor d’en Marc Navarro. L’Imma Bové s’encarrega de la producció i en Tomàs Aragay de la distribució. Anarchy és una coproducció del Festival TNT de Terrassa, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) i la col·laboració de l’Ajuntament de Bàscara.

______

doctoralonso.org