Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda és un cicle d’intervencions que va néixer el 2012 i que s’esdevé durant sis mesos cada any. Nyamnyam proposa a un creador/a o col·lectiu que es vinculi a l’espai de manera mensual (amb quatre sessions a l’hora de dinar obertes al públic) amb la finalitat de desenvolupar i articular el seu treball de manera transversal. Nyamnyam no només vol mostrar el treball de cada convidat/da sinó que planteja una col·laboració que – sense la intenció de portar al terreny culinari la seva pràctica – pretén crear un marc d’execució i de mostra i obre un possible nou canal d’exhibició i reflexió sobre el seu treball.

La finalitat genèrica del cicle és apropar el treball de cada creador/artista al públic, no des de la perspectiva de l’obra acabada, com podria donar-se en un teatre, sala d’exposicions, etc. sinó des de fer visible i comprensible el procés de creació. Així, es genera un marc de diàleg entre l’artista – molt acostumat a haver de generar dispositius acabats i presentar-los com accions definitives sense marge d’error- i el públic, que pot observar o comentar la proposta durant un dinar, un marc simple i que crea vincles.

Durant el SÂLMON< Todo lo que me gusta es ilegal, inmoral o engorda, es desenvolupa com un futurible de la nostra propera temporada 2017: un dinar amb en Quim Bigas juntament amb la Raquel Tomàs dins del projecte APPRAISERS i una conversa oberta en format vermut amb el festival OKAY Confiance de Marsella.

Okay Confiance – Anne Lise le Gac i Elise Carron

Fa UN ANY i MIG que OKAY CONFIANCE existeix.

OKAY CONFIANCE no és un col·lectiu, tampoc és una peça, és una UNIÓ TEMPORAL de persones que comparteixen unes quantes VISIONS DE MANERES DE FER, i això es veu en el marc d’una NIT DE PERFORMANCE.

Té la base a Marsella, però està concebut per viatjar i per compartir aquest procés al llarg del viatge.

Bàsicament, això és el que passarà aquí a Barcelona gràcies a la invitació de NYAMNYAM al Festival SÂLMON<.

Venim per parlar i per obrir les nostres ments a un espectre fet al 100% de CONFIANÇA.

Les converses amb NYAMNYAM crearan un territori comú efímer, per tal que puguem conservar en fred i en calent les respostes potencials a la pregunta EI! COM HO FEU AIXÒ?

Diguem que volem que aquesta conversa sigui una pràctica constructiva: APRENDRE MENTRE PARLEM.

_______

nyamnyam.net

okayconfiance.hotglue.me