≈ 

BENVINGUTS AL SÂLMON< FEST

Aquest programa que ara mateix has començat a llegir encara s’està fent. Potser t’estranya que estigui sense acabar perquè hi veus noms impresos, textos, imatges, dates, llocs…vaja, el que vindria a ser el programa d’un festival. Tot i això, falta una cosa fonamental i per això no està acabat.

Podríem intentar fer-te veure que en realitat el SÂLMON< no és un festival com d’altres i que, per això, la cosa s’està fent. Però, igual que molts altres, el SÂLMON< està pensat com una sèrie d’esdeveniments successius concentrats en un període de temps curt.

Podríem esforçar-nos per explicar-te que hem provat altres maneres de fer, que estem explorant maneres de treballar juntes i de pensar-nos en la nostra col·lectivitat i individualitat. Però, evidentment, hi ha moltes altres persones al món que intenten fer el mateix.

Fins i tot podríem inventar-nos un gran discurs i recórrer a les paraules de moda de la temporada per demostrar-te que estem a l’última i que estem compromeses radicalment amb l’actualitat. Però, en realitat, hi ha gent que té les coses molt més clares i que ja està dient les paraules que cal dir d’una manera més rotunda i més bonica.

Si som sinceres, tot això serien maneres d’intentar seduir-te perquè creguis que, en realitat, el SÂLMON< és una oportunitat única i molt especial que no et pots perdre, que hi podràs veure coses meravelloses, que les artistes són genials…

Però, per què diem que està sense acabar? Perquè t’hem trobat molt a faltar durant aquests mesos de preparació i el que ens ha permès fer tota aquesta feina ha estat la possibilitat de la teva presència. Volem veure’t, necessitem que el teu cos ens acompanyi. Nosaltres i cadascuna de les artistes t’estem esperant concretament a tu. 

Aquest esforç només té sentit si tu hi véns. Hi véns?