Per segon any torna la BACANAL SÂLMON<, en aquesta ocasió vinculada a la programació d’Art, Educació i Comunitat del Festival. Hem preparat un programa de propostes d’11h a 18h ple d’experiències compartides perquè creïs el teu itinerari i participis activament de tallers, trobades i accions. Un dia per estar juntes, amb persones conegudes, desconegudes i de totes les edats. Una manera diferent i participativa d’apropar-nos a les arts vives contemporànies i transmetre’ns coneixement en codi obert i de tu a tu.
Entrada 5€ (reserva la teva entrada i no et quedis sense plaça al recorregut que més t’agrada). I si només tens mig dia també ho hem pensat, pregunta’ns i mirem de fer-te un itinerari a mida.
>> Els aforaments són limitats, no badis.

______

ITINERARIS INTERGENERACIONALS QUE ET PROPOSEM:

1_DE 6 A 99 ANYS >> Apunat’t al taller de cine experimental de Guy Sherwin i al taller de cos i objectes de Macarena Recuerda.

2_DE 9 A 99 ANYS >> Apunta’t a imaginar ficcions radiofòniques amb Laura Liz i a crear composicions musicals impossibles amb Oscar Bueno.

3_DE 15 A 99 ANYS >> Apunta’t a desencarcarar l’escriptura amb Martí Sales i a descolonitzar gestos amb el col·lectiu La Agencia.

4_DE 18 A 99 ANYS >> Apunta’t a inventar paelles valencianes amb el Marc Sempere Moya i a passejar sota la mirada del cine amb Orquestina de Pigmeos.

T’apuntis a l’itinerari que t’apuntis farem una parada en el viatge per compartir totes juntes una BACANAL PAELLERA al migdia. I a part dels recorreguts gaudirem de les performances de Guy Sherwing i Lynn Loo i de Javier Cruz i Fernando Gandasegui i de l’obertura del taller de “covers” d’Aristeo Mora.

______

Amb l’entrada genèrica de la BACANAL pots assistir als tallers que hagis reservat (o si queden places a d’altres que no tenies previst) i a les performances.