ESPAIS  

MÉS VEUS I MÉS DECISIONS COMPARTIDES

Aquest ha estat el punt de partida de la relació entre els diferents espais que configuren el mapa de planetes de la 7a edició del Festival SÂLMON<. Es tracta d’una edició mediada en diàleg amb diferents espais que acullen habitualment les arts vives contemporànies en les seves programacions, investigacions, residències i projectes...

El SÂLMON<, i les estructures que en participen, tenen un compromís amb l’acompanyament als artistes, als seus processos i les seves realitats per fer possible un camí artístic viable i sostenible. Per això, entre totes les veus col·laboradores hem estat treballant per pensar contextos còmodes i diferencials que trenquin la lògica de presentació i estrena i el binomi artista i espectador per poder compartir pràctiques, trobades i altres maneres de relacionar-nos amb el fet artístic i les arts vives.

Així, la programació d’aquesta 7a edició s’expandeix per diferents universos i espais de la ciutat per representar una cartografia de l’ecosistema cultural de Barcelona.

L’impuls del Graner, el Mercat de les Flors, Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i l’Ajuntament de Barcelona ha trobat la complicitat de L’Antic Teatre, La Caldera, La Poderosa i la Fundació Joan Miró en aquesta voluntat de crear una xarxa de diàleg per construir, cada vegada més en relació, un festival d’arts vives contemporànies de la ciutat.

Altres espais com ara L’Auditori, CaixaForum, MACBA, Sala Hiroshima, MNAC i Zumzeig també acullen propostes del festival, dedicant un temps mutu per crear un diàleg, recolzar propostes d’autor i, entre totes, configurar un Festival SÂLMON< més obert i col·lectiu.