Soc Alex Peña, creador a l’entorn de les arts vives a partir de les escèniques de les que sóc Titulat Superior per l’ESAD de Sevilla, ciutat en la qual desenvolupo la meva activitat. La meva línia de treball actual passa per la llibertat de format en el relat, exhibició i / o representació de que em permet oferir peces instal·latives, visuals, objectes artístics, edicions virtuals o físiques, aplicacions mòbils, performances o posades en escena com a resultat del desenvolupament dels meus projectes.
Els processos, l’art de context o la representació de l’assaig, com a gènere literari, formen part del meu llenguatge.
Entre els meus últimes peces destaquen ‘Recreativos Federico’, una instal·lació interactiva al voltant de la mercantilització de les icones artístics; la performance financera ‘Santa Várvara, 970 € de libertad y artillería’, la instal·lació performativa‘DLCBA_Deconstrucción de La casa de Bernarda Alba’ o els dispositius ceràmics interactius que conformen el projecte ‘Dispensadores peer to peer’ de cultura col·laborativa.

______

‘No hay drama sin conflicto’ és un procés obert d’arxiu, reproducció i representació del conflicte en el context escènic. Es mostra mitjançant una instal·lació audiovisual de deconstrucció, transcripció, transformació i projecció de documents recopilats per Alex Peña. La peça pertany al seu projecte de continuïtat ‘Biblioteca Dramática Deconstruida’, una sèrie de durada indeterminada formada per peces de caràcter conceptual al voltant del drama. Un dispositiu viu de llarga durada que segueix nodrint-se i adquirint / transformant l’arxiu de conflicte del lloc que visita.

______

noquedandemonios.com
Facebook (Alex Peña)
Facebook (Noquedandemonios)
Instagram @alex_penya
Twitter