—08 FEB
LAS DETECTIVES

(Laia Cabrera, Marina Colomina, María García, Mariona Naudin)

Pienso casa, digo silla

En diàleg entre Graner, Mercat de les Flors, L’Antic Teatre, La Caldera i La Poderosa.

‘Las Detectives’ neix com a col·lectiu a partir d’la trobada de quatre treballadores de les arts escèniques: Mariona Naudin, María García Vera, Marina Colomina i Laia Cabrera. A partir d’aquesta primera trobada, les quatre intèrprets creen la seva primera peça: ‘Kopfkino’. Els seus projectes sorgeixen de la col·laboració i cocreació, d’un laboratori amb regles pròpies que fomenta el canvi de rols constant entre les intèrprets i del qual neix un estil propi d’escriptura orgànica i fresca. El resultat podria definir-se com una coreografia teatral o dansa dramatitzada, sent el més important la creació d’una escena essencialment viva.

______

‘Pienso casa, digo silla’ és la continuació del nostre últim treball conjunt Kopfkino, on encarnàvem cossos cinematogràfics femenins per qüestionar la influència de la ficció en la construcció de la nostra identitat.

A ‘Pienso casa, digo silla’ el treball de la companyia gira al voltant del potencial de la fe i de l’entrega total per tal de disparar la ment de l’espectador.En aquesta ocasió es centren en les experiències de les visionàries de l’Edat Mitjana per confrontar-se amb el que significa la creença en el nostre món dessacralitzat. Què és l’experiència visionaria i com es podria traduir en el món contemporani? En aquesta era de les imatges mortes, quin valor té la imaginació?

______

Cocreació: Marina Colomina, María García Vera, Mariona Naudin, Amaranta Velarde, Sofia Asencio.
Amb la col·laboració de Laia Cabrera.
Dramatúrgia: Sofia Asencio.
Text: Lluís de Sola i Hidegard Von Bingen
Interpretació: María García Vera, Mariona Naudin i Laia Cabrera.
Disseny de llums: Daniel Miracle.
Disseny de so: Pablo Schvarzman.
Fotografia: Anna Fàbrega
Retoc fotogràfic: Marina Colomina
Coproducció: Antic Teatre – Espai de Creació, Grec 2019 Festival de Barcelona
Amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Agraïments: Victoria Cirlot

______

lasdetectives.com
Instagram @las._.detectivas_

Privacy Preference Center