Soc el Lautaro Reyes i dirigeixo la companyia ‘Camaralucida’ des del 2012. Poso el focus de la meva investigació en la recerca i el desenvolupament de mecanismes per establir canals de comunicació dins d’un camp sensorial i aposto per l’obertura de la proposta escènica a les narratives subjectives que es donen en la persona que observa.
Amb ‘Camaralucida’ hem presentat treballs a l’Antic Teatre, Conde Duque, SAT Teatre, Sala Hiroshima i Mercat de les Flors, hem participat en els festivals Sismògraf, Per amor a l’hart, Dansat!, DNA Romaeuropa, Sâlmon< i hem format part dels marcs d’intercanvi Danceweb’14, Brut Nature’18’ i #FF90’19.

______

‘Ceremonia’ és una celebració de l’abstracció. Un paisatge que es dona en l’imaginari. Aquest treball investiga les possibilitats que aprofundeixen en l’acte performatiu com a lloc d’introspecció i experiment, un marc d’absorció. Els elements escènics: llum, espai, cos i so construeixen un sol túnel dramatúrgic cap a la subjectivitat i cap a la narració abstracta de la persona que observa.

______

Direcció i dramatúrgia: Lautaro Reyes
Intèrprets: Xavier Auquer, Alba Barral i Élise Moreau
Set i coreografia: Camaralucida
Disseny d’il·luminació: Horne Horneman
Disseny de so: Lautaro Reyes
Espai sonor: Quim Fondevila

______

camaralucida.org
Facebook
Instagram @camaralucida__
Vimeo