Coreògraf i intèrpret. Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual 2016/17 (ARTEA/UCLM/MNCARS). Realitzo una formació en dansa i estudis del cos amb artistes i pedagogues com Lisa Nelson, Sofia Neuparth, Idoia Zabaleta, Hisako Horikawa y Blandine Calais-Germain. He treballat i col·laborat amb Olatz de Andrés (Privolva, Privolva Landing, El Cielo Ahora), Coletivo Qualquer (OVER), Aitana Cordero (Three ways to master a kiss or a twentyfive minute kiss at your neck – Los Besos) i Nazario Díaz (Aporía), entre d’altres. Des de l’any 2012 organitzo La Cosa en Casa amb la Maia Villot, una trobada amb artistes de diferents disciplines que mostren la seva feina en contextos domèstics a la ciutat de Bilbao. Actualment participo a P.I.C.A (Programa de Imaginación Colectiva Artística), un programa intensiu d’acompanyament a un grup d’artistes i investigadors/es que té lloc a Azala, Vitoria-Gasteiz.

______

‘MASA’ pren com a punt de partida la càrrega simbòlica que té el cos de l’home i, posant el focus en ell com a element de representacions i d’imaginaris, proposa la construcció d’un cos complex, una massa on l’individu es dilueix per passar a formar part d’un paisatge inclassificable que ens porta més enllà del cos, un viatge cap a la matèria.

______

Concepte i coreografia: Isaak Erdoiza
Creació i Interpretació: Antonio L. Pedraza, Isaak Erdoiza, Luis Moreno Zamorano, Nazario Díaz
Son: Óscar G. Villegas, Myriam Rzm
Il·luminació: Ana Rovira
Acompanyament: Rosa Casado
Coproducció: BAD / Bilbao Eszena, Programa “Artistas en Residencia”
Residències artístiques: Harrobia Eskena (Bilbao), Histeria Kolektiboa (Bilbao)
Agraïments: Wikitoki, María Salazar, Maia Villot, Ibon Salvador, Luciana Chieregati, Iñigo Lersundi, Dori González, María Jerez, Cécile Brousse, Cuqui Jerez, Compañeras del MPECV 2016/17

______

Facebook