Em vaig graduar a l’Escola Estatal de Dansa (Κ.Σ.Ο.Τ.) (GR) i després a P.A.R.T.S. (SER). Com a ballarina, he treballat amb Salva Sanchis, Marc Vanrunxt, Cecilie Ullerup Schmidt, Lance Gries i Anne Teresa De Keersmaeker / Rosas. Com a coreògrafa, estic centrada en el moviment personal i el contingut que aquest comporta. He creat “Hardcore Research on Dance”, “Phenomena” i “New Narratives”. Vaig viure i treballar a Brussel·les durant 13 anys. El 2017 em vaig mudar a prop de Barcelona. El meu treball està sent produït per ART / WERK a Bèlgica.

______

‘Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not?’ És un solo en col·laboració amb l’artista visual David Bergé. Les imatges i els moviments imbricats entre ells creen un espai perquè el públic llegeixi entre les imatges projectades, el ball i la seva relació efímera entre si.

Com de lúdica pot ser la contextualització d’una imatge a través de el llenguatge de la dansa? Els significats es tornen mal·leables al costat d’un cos en moviment? Què està passant entre la percepció del performer i la de el públic?

En aquest espai entre les nostres diferents percepcions és on potser ocorre la dansa.

______

Coreografia i interpretació: Georgia Vardarou
Escenografia: David Bergé
Disseny de llums: Ana Rovira
Agraïments: Agni Papadeli Rossetou
Coproducció: Dance Umbrella Festival, London (UK)
Residències: Graner, La Caldera Barcelona
Producció: kunst/werk vzw

______

kunst-werk.be/profiel/georgia-vardarou/
Facebook
Instagram @_georgia_choreo_