“Art theater maker, teacher. art digital worker, art director,´performer, coreógrafo, commissioner. Creative Director of www.LaPortabcn.com, Founder of Tea-tron.com. Comisario Co-director of the Festival LP editions 2007, 09, 11. Development since the 2001 writing and application of moving body: renewal of concepts and pedagogical and creative tools of contemporary dance. Currently working within the framework of the digital creation performing, from all levels, auto-visuales or animated films, including formats such as video art, virtual performance, photography or faux painting.”

______

Fin del mundo beauty és extremadament dansa. Una sèrie de solos “materialíssims”, la política física dels quals és, al mateix temps, clàssica i moderna.

Aquesta peça pren cos sobre un esquelet buit i anònim, és una construcció desfeta cap enrere, fins arribar a la “no manera”.

Per fer aquesta dansa he fugit de la dansa, de la dansa abstracta i somàtica, i m’he quedat en la raó i la cinètica de l’acció física, arribant a un sense-teatre de moviments amb fins concrets.

Fin del mundo beauty està construïda sobre una partitura o patró zero. Torna al principi i busca altres principis amb els quals arribar a un altre fi i comportament, busca un final impropi per tenir-sentir-produir un treball determinadament meu. Potser un estil nou i un altre cos sense un ball conegut.

Aquesta guerra que hi ha en mi, potser només és deguda a la voluntat de renovar el meu desig, en tot cas, em recompensa ampliant la meva capacitat d’inventar i construir amb moviments efímers i abstractes per al cos. Una lluita que emprenc per sentir-me nou i amb experiència, per tornar a la coreografia net i porc. Una recàrrega de fe per començar a sublimar de nou, abstraure i produir alguna cosa del tot meva i bonica per a tothom.

______

Intèrprets: Teresa Lorenzo y Carmelo Salazar
Coreografia: Carmelo Salazar
Música: construcció sonora de Carmelo.
Aquest treball s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de La Poderosa, Festival SÂLMON< i La Granja de Tenerife.