#FF90 és un laboratori de trobada teórico-pràctica d’artistes d’una mateixa generació, que es vincula a la programació d’un festival d’arts escèniques.
El grup de creadors seleccionats per participar en aquesta trobada conviuen en un mateix espai un mínim de 48h, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències, aprendre a mirar el treball d’altres creadors i a practicar amb altres artistes, potenciant la consciència de grup i la idea de generació artística.
Per fer-ho, cada trobada s’articula al llarg de mínim dos dies i un màxim de quatre en els quals, acompanyats per un artista de trajectòria consolidada el grup assisteix a una selecció d’espectacles del Festival, genera espais de debat a partir de les propostes escèniques, trobades amb els creadors programats i altres professionals del sector com ara programadors nacionals i internacionals.
La trobada també inclou una part pràctica amb temps de treball a l’estudi, on l’artista que s’encarrega de l’acompanyament facilita eines i proposa pràctiques grupals a partir dels treballs que s’han vist en el Festival.

#FF90 és un projecte impulsat pel Graner que té una durada de 3 anys i es vincula a la programació dels festivals SÂLMON<, Sismògraf i Grec.

L’artista Amalia Fernández será l’encarregada d’acompanyar el grup de joves creadors en aquesta primera trobada #FF90.