“El colectivo Iniciativa Sexual Femenina nace en 2017 en el centro social autogestionado Can Vies, en Barcelona, con el deseo de aproximarse a la danza contemporánea desde una perspectiva feminista, libertaria y antiacademicista. Está integrado por Élise Moreau (Francia, 1992), Elisa Keisanen (Finlandia, 1988) y Cristina Morales (España, 1985). En la actualidad son artistas residentes en La Caldera, habiendo pasado por el Konvent y La Poderosa. Catalina es su primer espectáculo juntas.”

______

Catalina no va de festa: és una festa en ella mateixa. Abans de sortir s’emprova quatre mitges trencades per veure quines li queden millor i al matí es descobreix el pòmul morat, els repunts queixalats, els bessons adolorits, l’afonia. Catalina es rebenta i aconsegueix, a força de petons ben i mal donats que les altres es rebentin. Enlloc del “Madame Bovary soc jo”, que no vol ni en pintura, Catalina declara “La rumba soc jo”, com Andrés Caicedo en la seva novel·lassa ¡Qué viva la música!, que ens va ensenyar a llepar-nos els cabells com Lectura fàcil de la nostra companya Cristina Morales (Premi Herralde 2018) ens va ensenyar a clavar-nos la punta de la taula. Catalina peca de dansa i de literatura, però expia la seva cultura amb molt poca vergonya.

______

Creació i interpretació: Inicitativa Sexual Femenina (Elisa Keisanen, Cristina Morales i Élise Moreau).
Disseny d’il·luminació: Marc Augustin-Viguier.
Textos: Cristina Morales e Iniciativa Sexual Femenina.
Coproducció: Antic Teatre, La Caldera Les Corts – Centre de creació de la dansa i les arts escèniques, Festival SÂLMON<.
Amb el suport de: C.S.O.A. Can Vies, El Konvent de Cal Rosal.

______

FACEBOOK
INSTAGRAM