El Festival SÂLMON< en diàleg amb el Graner i amb el suport del Pla de Barris de La Marina té el plaer d’inaugurar la nova sala de teatre de l’Escola Bàrkeno: la Sala Maremar.
Mariona Naudin és treballadora escènica. S’ha format a Espanya, Argentina i Alemanya i és llicenciada en Interpretació Gestual a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat per a coreògrafs i directors (Retrospectiva, de Xavier Le Roy) però també desenvolupa el seu treball en solitari com a creadora independent: VIP, homenaje a Severiano Naudin, va guanyar l’any 2012 el Premi del Jurat del Festival 100º Berlin al teatre Hebbel Am Uffer. D’altres treballs escènics són Una familia balla (2015), Mos Maiorum (2016) i Kopfkino (2016). Actualment, forma part de la companyia de teatre documental Mos Maiorum i de la companyia de dansa-teatre Los Detectives. És artista resident a El Graner Espai de Creació de Barcelona, membre del col.lectiu ARTAS vinculat a La Poderosa i estudïa Antropología Cultural a la Universitat de Barcelona. Compagina el seu treball de creació amb la pedagogia teatral i la interpretació. És artista associada del Graner – Centre de creació de dansa i arts vives.

______

V.I.P, homenaje a Severiano Naudin és una peça-conferència que combina dansa, performance i teatre documental: un viatge global a través de la biografia del picapedrer aragonès Severiano Naudin. V.I.P és un homenatge als Ningús, als que mai van voler ser famosos, als anònims. És una oportunitat per revisar els valors de la nostra societat: Què vol dir “ser algú” avui en dia? Pot aquest concepte canviar en temps de crisi? Com han influenciat els humils, els anònims, en els canvis decisius de les nostres societats? Com som artífexs dels mecanismes del sistema i alhora víctimes d’aquests?