“Colaboramos juntos desde 2014, creando ficciones especulativas para interrumpir las narrativas normativas hegemónicas. Nuestra primera colaboración, Introducing The Star, es un musical que se convierte en un diario filmado, un álbum de música y un solo de danza. Cantos del Hain es un documental expandido sobre el pueblo Selknam. Actualmente trabajamos en las Piezas Dragón que indagan en la relación entre automatización y ficción en prácticas tan dispares como la natación sincronizada o los juegos de rol.”

______

Hydra és un exercici coral per a espais no teatrals que explora com l’expressió individual és al mateix temps productora i produïda dins d’un grup. És una ficció que s’ha de mantenir col·lectivament, una criatura en moviment que sobrepassa els individus però que els necessita a tots i cadascun per existir.

L’Hydra – ésser mitològic de molts caps- és la nostra tecnologia: una extensió del que som, una possible manera de narrar-nos a nosaltres mateixes. Suant i xiuxiuejant, parlant i ballant en aquesta geometria del desig conformem juntes una seqüència, un patró en el qual s’alterna allò col·lectiu i allò singular; la repetició i la ficció.

______

Un projecte de Pablo Esbert Lilienfeld i Federico Vladimir Strate Pezdirc.
Creat en col·laboració amb: Félix Fernández, Janet Novás i Anaël Snoek
Iniciat al programa d’investigació Research Studios, P.A.R.T.S. de Brussel·les.
Amb l’ajuda del Programa de Residencias Artísticas Paraíso (Galicia) i del Festival SÂLMON<.

______

PABLOESBERTLILIENFELD.COM
FEDERICOVLADIMIR.COM