NIT MUSICAL COMISSARIADA CONJUNTAMENT AMB FITO CONESA:
Venecia Flúor
Venecia Flúor ve a parlar-nos d’una supermassificació d’informació, de l’absència de les pràctiques del cos que suporta la desobediència constant, de la nostra pròpia naturalesa. Els seus integrants Adrià Gil i Alba Rihe entenen la música com un element generador de canvi i amb la capacitat de barrejar-se amb altres disciplines artístiques per difondre un missatge #folckloreprogresivo que aposta per la llibertat creativa i per no entrar en binarismes hegemònics de veritat.

Les lletres parlen del nostre present; com éssers socials necessitem la comunitat però utilitzem la tecnologia per aïllar-nos més, la proximitat i l’ús freqüent de les xarxes creen espais de buit i no-reflexió, els temps van molt ràpid, potser massa. VF ens invita a ballar la reflexió i a suar malestar!

______

Soria Moria
Duo de Djs Noruegues estudioses de la música i del rol d’aquesta en la configuració de l’univers estètic i cultural de la història recent.

Destrossen, remesclen i reinterpreten sonora i visualment hits que van des dels sons disco de l’Índia dels 70s a clàssics pop, el noise i la música de ball. Dues veus que proposen una trobada festiva en format Show que barreja vídeo, música i molta lluentor.