Programa d'autor

Us presentem el PROGRAMA D’AUTOR de la 8a edició del SÂLMON<. Enguany hem encarregat a l’artista LAIA ESTRUCH la imatge del Festival en diàleg amb l’exposició ‘Crol’ que ella mateixa ha presentat a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró. En la traslació del seu univers cap a l’univers SÂLMON< ha estat acompanyada pel comissari Marc Navarro i el dissenyador Sergio Ibañez. Pel que fa al web LA TECLA STUDIO torna a estar al darrere de la versió digital del Festival. Un festival que busca connexions com ho fa la seva imatge plena de baules per potenciar les relacions, la descoberta i les multiplicitats de l’escena contemporània.

“A ‘Crol’, l'artista Laia Estruch investiga les possibilitats de la veu en el medi aquàtic. El projecte, produït per l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró i comissariat per Marc Navarro Fornós, dona continuïtat a una recerca centrada en cossos d'aigua com piscines, tolls, abeuradors o dipòsits. Juntament amb Sergio Ibañez (de l'estudi de disseny gràfic Setanta), col·laborador de l'artista, han desenvolupat una imatge gràfica que conjuga la piscina - escenari original del projecte - i un seguit d'estructures mutants i modulars que es combinen adoptant diverses configuracions i funcions.”

Laia Estruch (Barcelona, 1981) és artista. El seu treball s'ha exposat a museus i centres d'art com ara la Fundació Antoni Tàpies, el Centro Párraga, La Capella o el CA2M. laiaestruch.com

Marc Navarro Fornós (Deltebre, 1984) és comissari i escriptor. Actualment comissaria el cicle d'exposicions Gira tot gira, a l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró.

Sergio Ibañez forma part de l’estudi Setanta, especialitzat en tres àrees: el disseny editorial, la comunicació i la identitat.

La Tecla Studio és un estudi de comunicació gràfica situat a Barcelona. Els seus principals serveis són: disseny editorial, identitat corporativa i web. lateclastudio.com