PROGRAMA D'AUTOR  

Us presentem el PROGRAMA D’AUTOR del SÂLMON<. Enguany hem encarregat a l’artista FITO CONESA i de nou a LA TECLA STUDIO que s’unissin per pensar com seria la imatge del SÂLMON< 19 i la pàgina web per on ara mateix estàs navegant. Així, els planetes, universos i fantasies espai-temporals del Fito han passat per les mans gràfiques de les TECLA i ens acompanyaran durant aquesta 7a edició del festival. Un festival que muta tant com la seva imatge per potenciar la ubiqüitat i l’experimentació, la descoberta i l’aventura.

  

- - - - - - Descarrega't el programa

FITO CONESA

Ha treballat impartint i elaborant tallers per al departament educatiu de la Fundació "la Caixa". Va treballar com a director d'art de la campanya «Santo Domingo Verde» per a l'ajuntament de Santo Domingo (República Dominicana) i va formar part de l'equip tutorial de la Sala d'Art Jove (2012). Els seus treballs han estat exposats en diferents museus i festivals com Oslo Screen Festival 2010, Barcelona Loop Fair 2009-2012, Festival Internacional de Poesia de Barcelona, Centre Cultural Espanyol dela República Dominicana, Matadero Madrid, CaixaForum (Lleida, Tarragona, Barcelona). Ha participat en diverses publicacions com Zeitgeist: Variations & Repetitions (Save as... publications, 2010), Unique Window Display (Loft Publications, 2009) i Suite for Ordinary Machinery (Save as... publications, 2008). Amb aquesta última va passar a formar part dels fons de la biblioteca dela Tate Modern (Londres), el Museu d'Art Contemporani Reina Sofia i el MACBA. Des de 2014 fins a la tardor de 2017 va dirigir i coordinar l'Habitació 1418, el projecte del CCCB i el MACBA per a joves de 14 a 18 anys.

LA TECLA STUDIO

No som un estudi, som part del que succeeix en els carres de Barcelona. No realitzem comunicació gràfica, la nostra percepció natural del món és disseny gràfic pur: mengem tipografia, respirem senyalística i somiem en codis icònics. No creiem en la simplicitat i naturalitat de les coses, tot és fàcil i senzillament natural sense haver de creure en aquest. Res d’oferir solucions visuals, nosaltres visualitzem preguntes que obren gràficament el món a nous dissenys i idees que el fan més contemporani, cada vegada menys conceptual per intuïtiu i descaradament emocional. Som la tecla del món real i quotidià i de tot l’art radical de barri. Som la tecla del tauler que dissenya universos gràfics pròxims, juntament amb l’atractiu i simple de les coses eficaces. Però sobretot som persones que no volen competir amb d’altres, la nostra ambició és conèixer-te, seguir gràfic-pensant per tu, dissenyar junts un món que convidi a viure de forma menys gràfica... deixar inclús de dissenyar per respirar i gaudir del disseny no-gràfic de les coses fins que algú pressioni de nou la tecla.